Antena Meniu Search
x

Răzbunarea porcului: Un bărbat din Suceava a murit, după ce s-a înecat cu o bucată de șoriciul animalului sacrificat

Există şi un Dumnezeu al porcilor. Un bărbat din satul Fântânele, judeţul Suceava, a murit în Vinerea Mare, după ce s-a înecat cu o bucată de șorici aparţinând animalului pe care tocmai l-a sacrificat.

de Monica Palade

la 03.05.2021, 14:59

Răzbunarea porcului: Un bărbat din Suceava a murit, după ce s-a înecat cu o bucată de șoriciul animalului sacrificat
Răzbunarea porcului: Un bărbat din Suceava a murit, după ce s-a înecat cu o bucată de șoriciul animalului sacrificat - Shutterstock

După ce a tăiat porcul, bărbatul s-a îndreptat spre casă mâncând din pielea sa. Nu a apucat însă să se bucure prea mult că omul s-a înecat şi nu putea să îşi revină. Fiul a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutorul.

Porcul i-a fost fatal

Echipajul SMURD, sosit la faţa locului, a încercat să-l readucă pe bărbat în simţiri. I-a aplicat victimei manevre de resuscitare, i-a fost administrată şi adrenalină şi s-a încercat chiar extragerea bucăţii de şoric. Totul, însă, în zadar. Bărbatul nu şi-a mai revenit.

Cadavrul a fost ridicat de Efemer și depus la morga Spitalului Județean Suceava, urmând a fi efectuată autopsia medico-legală. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie soluţionat procedural de către lucrătorii Postului de Poliţie Fântânele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Răzbunarea porcului: Un bărbat din Suceava a murit, după ce s-a înecat cu o bucată de șoriciul animalului sacrificat