Antena Meniu Search
x

Curs valutar

REACŢII VIRULENTE la adresa agresoarelor de la Ploieşti: "Meriţi bătută cu funia udă! Eşti penibilă şi josnică!", sunt câteva din miile de comentarii de pe Facebook

Mii de comentarii au fost postate pe pagina de facebook a uneia dintre agresoarele de la Ploieşti, după ce aceasta a scris un mesaj prin care îşi cere scuze pentru fapta sa.

de Redactia Observator

la 11.06.2017 , 18:42

Mii de comentarii au fost postate pe pagina de facebook a uneia dintre agresoarele de la Ploieşti, după ce aceasta a scris un mesaj prin care îşi cere scuze pentru fapta sa.

Comentariile sunt virulente, adolescenta fiind jignită şi chiar ameninţată, după ce imaginile în care ea şi o altă prietenă lovesc cu picioarele şi cu pumnii o elevă de 15 ani şi o umilesc, cerându-i să le pupe mâna după ce au bătut-o, au devenit publice duminică.

Articolul continuă după reclamă

Citeşte şi PRIMUL MESAJ al uneia dintre BĂTĂUŞELE de la Ploieşti, care a lovit cu pumnii şi picioarele o fată de 14 ani: "Îmi închid contul de Facebook. Am fost chiar proastă"

Pe acelaşi subiect

"Acum îţi pare rău? După ce ai bătut, scuipat şi jignit o biată fata...Eşti penibilă si josnică!! Tu împreună cu cealaltă prietenă a ta..Să va fie rusine pentru ce ati făcut amândouă! Şi tuturor din grupul din spate că nu a sărit să vă oprească...Sincer imi e milă de voi!! Daca tu crezi ca mai există loc de scuze si de iertare înseamnă ca nu gândeşti", scrie un internaut.

"Meriti bătută cu funia uda şi legată sa stai o săptămână în soare fără apa, ai umilit un copil pt a arata cât esti de vagaboanta. Tot ce e mai rau iti doresc, sa fii umilită pana iţi vei dori moartea", este comentariul virulent al unei alte persoane.

Citeşte şi Imagini REVOLTĂTOARE la Ploieşti! O adolescentă e BĂTUTĂ CU PUMNII şi picioarele, trasă de păr şi umilită de alte două fete. Victima, obligată să pupe mâna bătăuşelor (VIDEO)

Laurenţiu Crăciun a scris: "Vai de viata ta de copil bătut de soarta, dar mai ales vai de viata părintilor tăi, daca se pot numi parinti la ce educatie ţi-au dat!!".

"Vreau un video cu tine si cu fata de care v-ati batut joc de ea...sa stati in genunchi in fata ei si sa-i cereri scuze. Iar noi va lasam in pace !", este comentariul postat de Sorina Stanescu.

Multe dintre comentarii par a fi scrise chiar de colegii de liceu ai Andreei I., aşa cum a fost identificată ea de poliţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » REACŢII VIRULENTE la adresa agresoarelor de la Ploieşti: "Meriţi bătută cu funia udă! Eşti penibilă şi josnică!", sunt câteva din miile de comentarii de pe Facebook