Antena Meniu Search
x

Reduceri de primăvară pe pârtiile de la munte

Vremea s-a încălzit si - cum la munte încă se mai poate schia pe anumite pârtii din statiuni - hotelierii au început să reducă preturile. Turiştii vor da chiar şi cu 20 la sută mai puţin, dacă se vor caza în staţiunile de pe Valea Prahovei, în acestă perioadă. Oamenii spun că aceste reduceri sunt binevenite.

de Redactia Observator

la 06.03.2020, 17:40

Vezi și

Vremea s-a încălzit si - cum la munte încă se mai poate schia pe anumite pârtii din statiuni - hotelierii au început să reducă preturile. Turiştii vor da chiar şi cu 20 la sută mai puţin, dacă se vor caza în staţiunile de pe Valea Prahovei, în acestă perioadă. Oamenii spun că aceste reduceri sunt binevenite. Dar nu uită să menţioneze şi faptul că, în străinătate, sunt staţiuni montane mai ieftine şi cu mai multe facilităţi, comparativ cu cele din România.

Pentru a atrage mai mulți turiști și în această perioadă mai puţin aglomerată, hotelierii au început să reducă preţurile. De pildă, la unul din hotelurile de 4 stele din Poiana Brașov, prețul unei camere duble a scăzut cu 25 de procente, adică de la 470 de lei la 360 de lei. Sunt și hoteluri de lux unde există discount-uri, mai ales de 8 Martie.

Reduceri au apărut și la instalațiile de transport pe cablu din Poiana Brașov. De la 1 Martie, prețurile sunt mai mici cu 20%.

Oferte reduse întâlnim și în stațiunile de pe Valea Prahovei. Acolo instructorii de ski au redus și ei prețurile cu 20%. Mai mult, de 8 Martie, doamnele și domnișoarele vor avea parte de alte discount uri – prețuri cu 50% mai mici la lecția de ski. Pe de altă parte, de săptămâna viitoare se vor aplica și reduceri la instalațiile pe cablu din Azuga.

Fluxul de turiști pe pârtii este mai mare în stațiuni precum Azuga și Predeal, față de Poiana Brașov, și asta pentru că au parte de mai multă zăpadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Reduceri de primăvară pe pârtiile de la munte