Antena Meniu Search
x

Rețetele de înfrumusețare ale Vicăi

Reţeta tinereţii fără bătrâneţe se poate găti în propria bucătărie. Este îndemnul Vicăi Blochina. Frumoasa blondă îşi prepară singură pasta de dinţi, crema de corp şi săpunul

Vezi și

Pe Vica, am găsit-o în plin avânt creativ. În laboratorul improvizat în bucătărie, înconjurată de eprubete cu uleiuri preţioase şi recipiente cu prafuri şi miresme, tocmai experimenta cu o cremă de mâini.

Orice e NATURAL, intră în blender. După care, cu seriozitatea unui om de ştiinţă, Vica îşi testează creaţia, pe propria piele. Are deplină încredere în produsele ei.

Din lista ingredientelor exotice, numai bicarbonatul de sodiu mai aminteşte de vechile reţete băbeşti. În rest, Vica apelează la leacuri mai moderne.

Pe urmele tinereţii fără bătrâneţe, frumoasa blondă de 39 de ani s-a încredinţat, în trecut, şi bisturiului. În 2012, a încercat două operaţii de mărire a sânilor. Una eşuată, în România şi alta, la o clinică din Turcia. După o experienţă dureroasă, s-a reîntors la natură.

Vica a optat pentru un tratament bazat pe celule stem şi alte celule active extrase din sânge. Iar pentru o şedinţă de tratament, a plătit în jur de 600 de euro.

După zeci de lupte cu Victor Piţurcă prin tribunale, Vica şi-a găsit şi liniştea sufletească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Rețetele de înfrumusețare ale Vicăi