Antena Meniu Search
x

Reghecampf este chemat in judecata de prima lui sotie

Laurentiu Reghecampf are de pregatit un meci greu. In instanta! Antrenorul Stelei este chemat la judecata de prima lui sotie, care-i cere mai multi bani. In loc de 300 de euro pe luna, cat primea pana acum pentru copilul lor, fosta doamna Reghecampf vrea - atentie - 5000 de euro.

Vezi și

La primele ore ale diminetii, Laurentiu Reghecampf a avut intalnire la Palat cu Gigi Becali. Nu a aparut la Judecatoria Sectorului 2, unde fosta sotie il chema in fata judecatorilor. Mariana Pfeiffer vrea de la el o pensie alimentara de 16 ori mai mare, pentru baiatul lor de zece ani. “Veniturile domnului Reghecampf au crescut, avand in vedere ca el este unul dintre cei mai buni antrenori din fotbal”, a declarat avocatul George Roman.

Calculul l-au facut chiar inainte sa ceara la fisc declaratia de venit a antrenorului. Fosta doamna Reghecampf poate face insa o estimare. La Steaua, e platit cu 15.000 de euro pe luna. Iar bonusul de performanta este de 100.000 de euro, daca ia titlul de campion. 300 de euro pe luna - cat primeste ea pentru copil - pare in aceste conditii o suma prea mica. Vrea 5.000. “Necesitatile minorului au crescut. Sufera de o anumita boala care, bineinteles, trebuie monitorizata si supravegheata permanent si sa urmeze un tratament in consecinta”, a mai spus  avocatul.

Despre pretentiile fostei sale sotii, Reghecampf n-are prea multe de spus. “N-am niciun comentariu”, a afirmat antrenorul.

Cu Mariana, o femeie mai mare cu zece ani decat el, Reghecampf a avut o relatie timp de 14 ani. S-au despartit cand el inca mai juca in Germania. Imediat Reghe s-a casatorit, in Las Vegas, cu Anamaria Prodan, marea lui iubire. Si cu sexy-impresara, antrenorul are tot un baiat. Acum, Anamaria este din nou insarcinata.

Urmatorul termen in proces este peste doua saptamani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Reghecampf este chemat in judecata de prima lui sotie