Antena Meniu Search
x

Reguli noi pentru studenţi. Cazarea şi participarea la cursuri, permise doar cu certificatul verde digital

Vaccinarea devine deja obligatorie în facultăţi. La Academia de Studii Economice din București, cine vrea la cămin, trebuie obligatoriu să fie vaccinat sau testat. Studenţii intră doar la seminarii, la cursuri rămân toţi în online. Concret, propunerea este ca în momentul în care vin fizic la facultate, atât studenţii, cât şi angajaţii să prezinte şi certificatul verde digital. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 15.09.2021, 14:08

Vezi și

Facultatile încep, rând pe rând, să spună condiţiile pentru începutul anului Universitar. La ASE in Bucuresti, îi vor primi pe studenţi doar la seminarii, la cursuri rămân toţi în online. Cine vrea insă la cămin, trebuie să fie vaccinat sau testat, pe banii lui. Cât de des? Nu se ştie. Oricum ar fi, trebuie să fie separaţi cei vaccinaţi de cei nevacinaţi.

La Universitatea din Bucureşti, mâine se ia decizia finală. Propunerea care se ia în calcul şi care deja a fost contestată de studenţi este aceea ca angajaţii instituţiei şi cursanţii să prezinte, pentru seminariile şi laboratoarele care se vor desfăşura cu prezenţă fizică, la intrarea în universitate, certificatul verde digital. La Politehnica, conducerea  se mai gândeşte cu privire la modul în care vor începe cursurile. În ţară, se ştie deja că multe oraşe oferă cazare gratuită pentru studenţii facultăţilor, dacă sunt vaccinaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Reguli noi pentru studenţi. Cazarea şi participarea la cursuri, permise doar cu certificatul verde digital