Antena Meniu Search
x

Veste bună pentru ŞOFERI! Regulile pentru plătitorii de RCA se simplifică

Se simplifică regulile pentru şoferii plătitori de RCA. Până acum, dacă se întâmpla o tamponare, şoferii simţeau din plin corvoada birocraţiei şi a drumurilor între asiguratori şi service-urile auto. Acum lucrurile s-au schimbat. Practic asiguratorul trebuie să vină să facă dosarul de constatare acolo unde este solicitat de asigurat şi nu mai poate impune service-ul unde să îţi repari maşina.

Vezi și

Se simplifică regulile pentru şoferii plătitori de RCA. Până acum, dacă se întâmpla o tamponare, şoferii simţeau din plin corvoada birocraţiei şi a drumurilor între asiguratori şi service-urile auto. Acum lucrurile s-au schimbat. Practic asiguratorul trebuie să vină să facă dosarul de constatare acolo unde este solicitat de asigurat şi nu mai poate impune service-ul unde să îţi repari maşina. Mai multe despre aceste schimbări ne explica Monica Rizea, proaspăt absolventă a Intact Media Academy.

În cazul în care v-aţi tamponat maşina nu mai trebuie să mergeţi la acele oficii de constatare, aşa cum se întâmplă până acum. Deci dispare din start un drum pentru şoferi. După noile reguli, asiguratorul vine la asigurat. Ba mai mult, vine acolo unde îl chemaţi. Va dispărea lista service-urilor agreate la care te vedeai obligat să îţi repari maşina dacă vroia să o plătească asiguratorul. Acum acesta este obligat sa deconteze reparatiile la orice service pe care îl alege şoferul.

Măsura este bine primită si de şoferi, dar şi de cei care au service-uri auto. Aceştia din urmă, de multe ori spuneau ca exista bine clădit un fel de monopol al unor service-uri pe aceste reparaţii decontate de asigurări.

Observator şi Intact Media Academy lansează un nou proiect, prin care absolvenţii IMA îşi dau examenul final chiar în platoul de ştiri. Ei îşi prezintă propriile ştiri, LIVE, în jurnalele zilei. Vrei să ai ocazia de a transmite ştiri, în direct, chiar din platoul Observatorului? Urmează cursurile IMA alături de unii dintre cei mai faimoşi jurnalişti ai momentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Veste bună pentru ŞOFERI! Regulile pentru plătitorii de RCA se simplifică