Antena Meniu Search
x

Relaxare și selfie-uri pe covorul de narcise de la poalele munţilor Harghitei

Este luna mai şi au înflorit narcisele sălbatice. Judeţul se mândreşte cu sute de hectare de flori. Priveliştea pe care le-o oferă turiştilor este numai bună de imortalizat în fotografii, iar mirosul ademeneşte pe oricine de departe.

de Redactia Observator

la 17.05.2020, 15:51

Vezi și
  • În Harghita sunt multe poieni cu narcise sălbatice.
  • Cea mai întinsă poiană se găseşte lângă oraşul Vlăhiţa.

Zeci de turişti au venit, ieri, să admire frumoasle poieni. Oamenii povestesc că abia aşteptau să se încheie starea de urgenţă şi să evadeze în natură. Peisajul din materialul următor este din localitatea Corund.

Tolănite pe covorul alb şi cu selfie stick-ul la purtător, cele două turiste se bucură de libertate şi de. parfumul narciselor. Povestesc că abia aşteptau momentul.

Atât de bine s-au simţit că abia s-au îndurat să plece acasă. În orele petrecutre printre flori, au umplu telefoanele cu fotografii.

Paradisul alb de la Corund se întinde pe zeci de hectare de teren. Narcisele şi-au găsit un loc deosebit să înflorească: pe un deal, de unde parcă veghează localitatea şi o umplu de mireasmă. Oamenii locului şi turiştii sunt fascinaţi de privelişte. Mai mult. pot pleca şi cu un buchet acasă pentru că poiana nu este rezervaţie naturală.

În Harghita sunt multe poieni cu narcise sălbatice. Cea mai întinsă poiană se găseşte lângă oraşul Vlăhiţa şi se întinde pe aproximativ 300 de hectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Relaxare și selfie-uri pe covorul de narcise de la poalele munţilor Harghitei