Restaurantele sunt pregătite, dar vremea bună ţine clienții la terase
Este primul weekend în care restaurantele pot să primească oaspeţi în spaţiile interioare. Vremea frumoasă face însă ca majoritatea clienţilor să prefere tot terasele.
- Au de respectat reguli stricte, atât clienţii cât şi personalul.
- Este o zi aşteptată de mai bine de 6 luni de proprietarii de restaurante fără terase.
Avem 1269 de cazuri noi de COVID 19 din 22.380 de teste efectuate în ultimele 24 de ore. Cei mai mulţi noi infectaţi sunt în Capitală, unde 352 de persoane au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Vorbim despre o cifră de aproape trei ori mai mare decât cea de ieri.
De altfel, chiar dacă este primul weekend în care restaurantele pot primi clienţi în spaţiile interioare, oamenii preferă să îşi petreacă timpul tot la terase.
Au de respectat reguli stricte, atât clienţii cât şi personalul. Este o zi aşteptată de mai bine de 6 luni de proprietarii de restaurante fără terase, care nu au făcut niciun ban până acum şi pentru care perioada următoare poate însemna salvarea de la faliment.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰