Antena Meniu Search
x
LIVE

Video "Retro Days" a ajuns la a doua ediţie. Schiorii şi-au etalat cele mai trăznite ţinute pe pârtia Voineasa

Mai sunt două săptămâni până la Paşte, dar la munte încă se schiază. Zeci de turişti au profitat de vremea bună şi au ieşit să se distreze pe pârtia Voineasa, de pe Transalpina. Acolo a avut loc cea de-a doua ediţie a "Retro Days", un concurs inedit în care schiorii şi-au etalat cele mai trăznite ţinute.

De Redactia Observator la 10.04.2022, 08:53
Vezi și

Soarele plăcut, de primăvară, i-a scos din case pe iubitorii de schi. Deşi temperaturile sunt în creştere, pe pârtia Voineasa, de pe Transalpina, stratul gros de zăpadă rezistă.

Adrian Iepure, administrator pârtie: Ţinta noastră este să schiem inclusiv de Sărbătorile Pascale. Sper să ne ajute foarte mult şi zăpada. Deoarece, depindem într-un fel sau altul de zăpadă. 

Mulţi dintre ei au scotocit prin cuferele vechi ale bunicilor, pentru a-i impresiona pe juraţii celei de-a doua ediţii a concursului "Retro Days". Peste 70 de turişti au participat la concursul cu tematică retro, iar probele de slalom, style şi best costumes i-au încântat pe privitori.

Domeniul schiabil de pe Transalpina va organiza astfel de concursuri şi în perioada următoare. Sezonul sporturilor de iarnă se încheie, în Transalpina, pe 1 Mai. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » "Retro Days" a ajuns la a doua ediţie. Schiorii şi-au etalat cele mai trăznite ţinute pe pârtia Voineasa