Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Retro Days" a ajuns la a doua ediţie. Schiorii şi-au etalat cele mai trăznite ţinute pe pârtia Voineasa

Mai sunt două săptămâni până la Paşte, dar la munte încă se schiază. Zeci de turişti au profitat de vremea bună şi au ieşit să se distreze pe pârtia Voineasa, de pe Transalpina. Acolo a avut loc cea de-a doua ediţie a "Retro Days", un concurs inedit în care schiorii şi-au etalat cele mai trăznite ţinute.

de Redactia Observator

la 10.04.2022 , 08:53

Soarele plăcut, de primăvară, i-a scos din case pe iubitorii de schi. Deşi temperaturile sunt în creştere, pe pârtia Voineasa, de pe Transalpina, stratul gros de zăpadă rezistă.

Adrian Iepure, administrator pârtie: Ţinta noastră este să schiem inclusiv de Sărbătorile Pascale. Sper să ne ajute foarte mult şi zăpada. Deoarece, depindem într-un fel sau altul de zăpadă. 

Mulţi dintre ei au scotocit prin cuferele vechi ale bunicilor, pentru a-i impresiona pe juraţii celei de-a doua ediţii a concursului "Retro Days". Peste 70 de turişti au participat la concursul cu tematică retro, iar probele de slalom, style şi best costumes i-au încântat pe privitori.

Vezi și

Domeniul schiabil de pe Transalpina va organiza astfel de concursuri şi în perioada următoare. Sezonul sporturilor de iarnă se încheie, în Transalpina, pe 1 Mai. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » "Retro Days" a ajuns la a doua ediţie. Schiorii şi-au etalat cele mai trăznite ţinute pe pârtia Voineasa