Antena Meniu Search
x

Revelion București. Fără alcool în spații publice și artificii, amenzile pot ajunge la 5.000 de lei

Jandarmii din București le recomandă participanților la petrecerile în aer liber din Piața Constituției și Parcul Titan să nu consume băuturi alcoolice în spații publice, să nu folosească articole pirotehnice și să nu aruce cu obiecte. 

Revelion în București
Recomandări de la jandarmi pentru petrecerile de Revelion din București - Mediafax Foto via Hepta

Jandarmii din București le recomandă participanților la petrecerile de Revelion din Piața Constituției și Parcul Titan să nu consume băuturi alcoolice în spații publice, să nu folosească articole pirotehnice și să nu aruce cu obiecte. 

Conform Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, tulburarea liniştii locuitorilor prin orice mijloace, consumul de alcool în spaţiul public, introducerea de băuturi alcoolice la evenimentele din spaţiul public, aruncarea de obiecte de orice fel în direcţia unor persoane, bunuri sau mijloace de transport constituie contravenţii, iar amenzile pot ajunge până la 5.000 de lei.

De asemenea, jandarmii reamitesc că orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept constituie infracţiune.

"În zonele aglomerate trebuie să fiţi atenţi pentru a nu deveni victime ale furturilor din buzunare. Informându-vă din timp despre evenimentul la care vreţi să participaţi puteţi evita aglomeraţia, cozile şi problema locului de parcare", sunt alte recomandări pentru cei care vor să meargă în Piaţa Constituţiei sau în Parcul Titan.

Pentru a preîntâmpina unele neplăceri, din experienţa anilor anteriori, jandarmii le recomandă cetățenilor să evite conflictele de orice natură, care pot crea situaţii neplăcute, să fie atenţi la bunurile personale, pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni de furt din buzunare și să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau la numărul de urgenţă ”112”, dacă sunt martori la o faptă antisocială.

Două petreceri în aer liber sunt organizate în Bucureşti pentru a marca trecerea în anul 2019 – în Piaţa Constituţiei şi în parcul Titan. Pe cele două scene vor urca, între alţii, Delia, Smiley, Antonia, Irina Rimes, The Motans, ATB, Alifantis & ZAN, byron, Paraziţii şi Carla’s Dreams.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Revelion București. Fără alcool în spații publice și artificii, amenzile pot ajunge la 5.000 de lei