Antena Meniu Search
x

Roberta Anastase numara orele pana la nunta

Roberta Anastase, fosta presedinta a Camerei Deputatilor, are astazi cununia religioasa. Acasa, la Ploiesti. Iar nunta e duminica, la Palatul Stirbei

Vezi și

Cununia civila va fi oficiata vineri de primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, fost coleg de partid cu Roberta, actualmente trecut in tabara USL.

Nunta si casatoria religioasa vor avea loc duminica la palatul Stirbei din Buftea. "Mi s-a parut biserica atat de frumoasa. Biserica chiar de la Stirbey, incat de acolo am pornit povestea noastra si am construit dupa aceea", a declartat Roberta.

Rochia va fi creata de Catalin Botezatu si va fi de culoare ivoire. Meniul va costa 45 de euro de persoana. "Este in lucru rochia si sper sa fie una frumoasa. Asa imi doresc. Culoarea va fi ivoire pentru ca si culorile nuntii sunt corai si ivoire", a adaugat Roberta Anastase .

Nasii sunt avocatii Gabriela si Bogdan Enescu. Printre pliticienii invitati la nunta se numara si lideri ai USL Prahova, precum: Mircea Cosma si fiul sau, Vlad Cosma, Iulian Badescu si Mircea Rosca, Sebi Ghita si nevasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Roberta Anastase numara orele pana la nunta