Antena Meniu Search
x

Rodica Popescu Bitănescu este în LACRIMI: “Moartea acestui coleg este cea mai cumplită lovitură pe care am primit-o”

Marele actor Sebastian Papaiani a murit, marţi dimineaţă, la vârsta de 80 de ani.

Marele actor Sebastian Papaiani a murit, marţi dimineaţă, la vârsta de 80 de ani.

La aflarea teribilei veşti, mai mulţi colegi de breaslă şi-au exprimat profunda durerea la pierderea “prietenului, colegului, iubitului nostru, fermecătorul Papaiani”, aşa cum a declarat Rodica Popescu Bitănescu.

Actriţa a povestit, pentru Digi24, despre turneele în ţară împreună cu regretatul actor, din perioada studenţiei, când erau colegi de facultate.

“Este pentru noi, generaţia care am fost colegi de an şi de clasă cu Papaiani, pentru noi toţi este cea mai cumplită lovitură pe care am primit-o. Noi cu Papaiani am crescut ca studenţi, ca actori, am crescut şi ne-am format ca actori pe parcursul anilor în telenovele, filme, teatru, tv. Este o durere pentru mine”, a spus actriţa Rodica Popescu Bitănescu.

Vezi şi Foşti colegi şi personalităţi din lumea artistică îl plâng pe “Bică” Sebastian Papaiani: Alexandru Arşinel: “Chiar nu mai resist”, George Ivaşcu: “Comedia în România a devenit foarte tristă” 

“Pentru mine este cea mai mare durere pe care am primit-o dintre toţi actorii care au dispărut până acum, Papaiani m-a lovit cel mai tare pentru că el face parte din noi. Era prietenul nostru, colegul nostru, iubitul nostru, fermecătorul Papaiani”, a adăugat actriţa.

“Avem multe amintiri, amintirea care ne-a legat – primul nostru turneu ca studenţi în anul IV. Atunci se făceau turnee în ţară cu trenul. Dormeam toţi într-un vagon, mâncam împreună, spectacole împreună, era o distracţie şi o muncă atât de plăcută”, a povestit Popescu Bitănescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Rodica Popescu Bitănescu este în LACRIMI: “Moartea acestui coleg este cea mai cumplită lovitură pe care am primit-o”