Antena Meniu Search
x

ROMÂNCĂ din Italia, la URGENȚE cu DURERI DE BURTĂ. Medicii, ULUIȚI de ENORMITATEA care apărea pe RADIOGRAFII

Medicii italieni au primit în camera de urgență o româncă de 45 de ani, cu o problemă respiratorie severă și dureri de burtă. Însă, ce au văzut pe radiografiile abdominale i-a făcut să o trimită imediat pe masa de operație.

ROMÂNCĂ din Italia, la URGENȚE cu o problemă respiratorie. Medicii, ULUIȚI de ENORMITATEA care apărea pe RADIOGRAFII

Medicii italieni au primit în camera de urgență o româncă de 45 de ani, cu o problemă respiratorie severă și dureri de burtă. Însă, ce au văzut pe radiografiile abdominale i-a făcut să o trimită imediat pe masa de operație, scrie presa locală.

O scanare abdominală CAT a detectat prezența unei mase mari de țesut, inițial neidentificată ca și proveniență. Totuși, după mai multe teste, s-a descoperit că este vorba despre un CHIST cu o greutate absolut excepțională, de ȘASE KILOGRAME, un lucru foarte rar.

Îngrijitoare ROMÂNCĂ din Italia, ANCHETATĂ pentru OMOR DIN CULPĂ, după ce bătrâna pe care o avea în grijă A ARS DE VIE în pat

Descoperirea i-a obligat pe medicii Spitalului din Modica s-o opereze de urgență și cu precauție pe femeia de origine română. Operațiunea delicată, care a durat o oră și jumătate, a fost realizată magistral de echipa Departamentului de Ginecologie a Spitalului Modica.

Pe acelaşi subiect

Caz de film la Constanța. Un COPIL a fugit de acasă, coborând de la etajul PATRU, pe pături, cearșafuri și fulare (VIDEO)

Acum, femeia este în afara oricărui pericol, dar a ramas internat in spital, la sceția de terapie intensiva pentru ingrijiri post-chirurgicale.

Gest de POVESTE al unui maramureșean, după ce a găsit pe stradă o GEANTĂ PLINĂ CU BANI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » ROMÂNCĂ din Italia, la URGENȚE cu DURERI DE BURTĂ. Medicii, ULUIȚI de ENORMITATEA care apărea pe RADIOGRAFII