Antena Meniu Search
x

Româncele au devenit adevărate maestre în editarea selfie-urilor

Popularitatea în continuă creştere a reţelelor de socializare a adus cu sine şi noi standarde de frumuseţe.

Vezi și

 Popularitatea în continuă creştere a reţelelor de socializare a adus cu sine şi noi standarde de frumuseţe. Evident că imaginile cu fotomodel care arată impecabil pe plajă sunt produsul unor lungi prelucrări computerizate.

Dar telefoanele deştepte au tot felul de programe de editare, aşa că "înfrumuseţarea artificială" stă la îndemâna oricui. Iar româncele au devenit adevărate maestre în editarea selfie-urilor.

Cu ajutorul programelor de editare, orice femeie poate deveni o adevărată zână. Cel puţin în propria imaginaţiei. Oricum, femeile sunt foarte atente la modul în care se prezintă pe reţelele de socializare.

Tocmai de aceea, dacă vreo prietenă publică vreo fotografie în care li se pare că nu arată cum trebuie, nu ezită să le ceară să şteargă respectiva poză. În orice caz, aveţi grijă cât de mult vă editaţi fotografiile.

Până în final, suntem ceea ce suntem. Aşa că, în loc să ne prezentăm în mediul virtual cu o imagine departe de adevăr, mai bine am încerca să ne surprindem prietenii prin erudiţie sau prin simţul umorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Româncele au devenit adevărate maestre în editarea selfie-urilor