Antena Meniu Search
x

România a lansat încă o rundă a programului Rabla

Cu un parc auto evident învechit, dar şi cu o modă de a cumpăra maşini second hand, România a lansat încă o rundă a programului Rabla!

Vezi și

Cu un parc auto evident învechit, dar şi cu o modă de a cumpăra maşini second hand, România a lansat încă o rundă a programului Rabla! În plină forfotă legată de o nouă taxă de mediu, care ar mai echilibra puţin piaţa, şoferii primesc bonusuri dacă renunţă la maşina cea veche pentru una nouă. Iar trendul acestui an este maşina electrică, mai scumpă, dar ecofriendly.

Rabla Clasic şi rabla Plus sunt deja programe populare pentru şoferi, iar an de an, banii puşi la dispoziţie de stat se termină rapid.

Cine vrea să îşi schimbe maşina, primeşte o primă de casare de 6500 de lei. Dacă s-a hotărât care e modelul nou pe care îl vrea parcat în faţa blocului, trebuie să ştie că mai are câteva lucruri de făcut.

Noua modă însă e maşina electrică, pe care dealerii o promovează pe piaţă.

În 2017 a fost înregistrat un record la cumpărarea de maşini second hand, motiv pentru care autorităţile au decis să acţioneze pe toate căile, pentru a combate fenomenul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » România a lansat încă o rundă a programului Rabla