Antena Meniu Search
x

Romania a scapat de coduri, dar valurile au facut spectacol la malul marii

Romania a scapat de codurile emise de meteorologi, dar nu si de vremea rea. Vijelia s-a mutat, azi-noapte, la malul marii. Valurile care s-au spart cu putere de stanci au creat un spectacol care i-a tinut cu greu deoparte pe curiosi.

Vezi și

Mai ales ca dupa miezul noptii a inceput si sa ninga. Nici in Bucuresti, temperaturile nu au fost mai prietenoase.

Valurile care au inghitit in cursul zilei plajele si-au descarcat furia, dupa lasarea intunericului, peste stabilopozii si digurile de la tarm. S-au inaltat pana la nivelul unui bloc cu doua etaje.

Vantul puternic a adus, dupa miezul noptii, si cativa fulgi de nea. Sufiecienti, insa, cat sa imbrace orasul Constanta intr-o patura alba si rece de omat care le va da multe batai de cap soferilor, in aceasta dimineata.

In Capitala, insa, vremea s-a mai domolit. Dupa doua zile in care s-a trecut repede de la cod galben la cel portocaliu si apoi inapoi la cel galben, ninsoara s-a mai rarit.

Soferii precauti, care n-au apucat sa-si schimbe cauciucurile, nu au avut niciun fel de probleme.

Capitala, dar si majoritatea regiunilor, nu vor scapa de ninsori pana in noaptea de miercuri spre joi. Vestea buna, insa, este ca acestea vor fi linistite si slabe cantitativ. Din weekend, din fericire, vom putea trece, din nou, la hainele de primavara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Romania a scapat de coduri, dar valurile au facut spectacol la malul marii