Antena Meniu Search
x

E încă iarnă afară, dar la noapte România trece la ora de vară 2018

Deşi afară arată ca şi cum am fi în mijlocul iernii, în această noapte trecem la ora de vară.

Vezi și

Deşi afară arată ca şi cum am fi în mijlocul iernii, în această noapte trecem la ora de vară. Medicii ne avertizează că s-ar putea să fim ceva mai trişti, dar mai obosiţi în această perioadă. Tocmai de aceea, Parlamentul European a cerut o analiză pentru a stabili dacă vom renunţa sau nu la ora de vară. 

Ne-am trezit în plină iarnă. Stratul de zăpadă în Bucureşti atinge aproape 30 de centimetri. Dar, vedem soarele. Iar trecerea la ora de vară 2018 ne va schimba cu siguranţă, cel puţin starea de spirit. Mâine dimineaţă am putea fi mai morocănoşi. Dormim mai puţin, ora 3 devine ora 4.

Soarele va apune la 6 şi 32 de minute în această seară, iar dimineaţă va răsări la ora 7 şi 10 minute. Vom trece peste cea mai scurtă noapte din an într-un anotimp încă greu de stabilit. 

Medicii ne avertizează asupra stărilor prin care vom trece în această perioadă. Organismul e mai greu de potrivit decât ceasul. Tocmai de aceea Parlamentul European a cerut Comisiei Europene să analizeze dacă anul mai trebuie împărţit între ora de vară şi cea de iarnă. 

70 de state din întreaga lume au adoptat ora de vară, dar perioada variază de la o țara la altă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » E încă iarnă afară, dar la noapte România trece la ora de vară 2018