Antena Meniu Search
x

Românii ar putea beneficia de O NOUĂ ZI LIBERĂ

Anunţ important pentru români. Ziua de 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române, ar putea fi declarată zi liberă nelucrătoare.

Anunţ important pentru români. Ziua de 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române, ar putea fi declarată zi liberă nelucrătoare.

Iniţiativa îi aparţine deputatului PSD Tudor Ciuhodaru, care aşteaptă ca deputaţii să hotărască dacă românii vor merge sau nu la muncă pe 24 ianuarie.

“Demersul meu legislativ prevede ca 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, să devină zi de sărbătoare legală, inclusă în art. 139 din Codul muncii. Este o zi fundamentală pentru Iaşi, este o zi fundamentală pentru Moldova, este o zi fundamentală pentru România, pentru că România modernă s-a născut la Iaşi. Aşa că vă cer astăzi ca această zi să fie recunoscută.

De ani de zile luptăm pentru dreptate şi pentru recunoaşterea unor anumite lucruri, dar când vorbim despre o zi fundamentală pentru noi toţi, mai ales pentru cei din Iaşi şi din Moldova, pentru toţi românii, acest lucru nu este recunoscut. Vă mai rog încă o dată, indiferent de unde sunteţi, de ce culoare politică aveţi, din care localitate sunteţi, din ce judeţ, cărui judeţ aparţineţi, să votaţi această lege importantă pentru valorile noastre naţionale”, spune Ciuhodaru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Românii ar putea beneficia de O NOUĂ ZI LIBERĂ