Antena Meniu Search
x

Românii au fugit de canicula din marile oraşe la munte

Au fugit la munte, ca să scape de caniculă. Şi au mai avut un motiv. Să pună peste bronzul de mare un strat de bronz de munte.

Vezi și

 Au fugit la munte, ca să scape de caniculă. Şi au mai avut un motiv. Să pună peste bronzul de mare un strat de bronz de munte. Sute de turişti au dat jos din maşini corturile şi grătarele, şi le-au întins pe Valea Cerbului.

Puţină tărie nu strică niciodată, înainte de masă. Aşa, cât să-ţi dea poftă de mâncare. Toată lumea ştie asta, iar turiştii din Buşteni nu s-au dezis. Pe când răceau sticlele în apele care înconjoară Bucegii, încingeau şi carnea pe grătare.

Peste poienile verzi şi brazii înalţi, soarele a adus azi temperaturi de până la 25 de grade Celsius. Numai bine s-arunci pantalonii scurţi departe şi să rămâi în costum de baie. Pentru un bronz serios, de munte, care nu se ia cu una-cu două, doamnele n-au mai stat deloc sub umbreluţe.

Iar mai apoi, toată lumea şi-a tras sufletul. Corturile întinse la umbră au fost numai bune de luat în primire pentru un pui de somn. Semn că o zi de evadare la poalele munţilor, de o zi sau un întreg weekend, nu se poate sfârşi decât cu bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Românii au fugit de canicula din marile oraşe la munte