Antena Meniu Search
x

De astăzi, românii pot merge în Canada FĂRĂ VIZĂ! Cine beneficiază de noua reglementare

De astăzi, românii care vor să călătorească în Canada au scăpat de viză. Schimbarea nu este valabilă însă pentru toată lumea.

Vezi și

De astăzi, românii care vor să călătorească în Canada au scăpat de viză. Schimbarea nu este valabilă însă pentru toată lumea.

Veştile bune îi privesc doar pe acei români care au avut în ultimii zece ani o viză de intrare în Canada, ori una pentru Statele Unite ale Americii valabilă.  Aceştia pot aplica pentru obţinerea autorizaţiei electronice de călătorie pe internet, unde vor completa o serie de date şi vor achita o taxă de şapte dolari canadieni.

Autorizaţia electronică este valabilă 5 ani, dar durata unei călătorii nu trebuie să depăşească 6 luni de zile şi nu poate fi folosită decât pentru studii, în interes de afaceri, vizite ori vacanţe şi doar în cazul celor care întră în ţara de la capătul lumii cu avionul.

Cei care nu îndeplinesc condiţiile, trebuie să mai aştepte până la sfârşitul anului, când Guvernul candaian intenţionează să elimine în totalitate vizele pentru români şi bulgari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » De astăzi, românii pot merge în Canada FĂRĂ VIZĂ! Cine beneficiază de noua reglementare