Antena Meniu Search
x

Românii au stat la cozi kilometrice pentru a-și putea petrece concediul în Grecia

Concediul românilor în Grecia a început cu nervi la punctul de trecere din Bulgaria spre Grecia.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 03.07.2020, 11:04

Vezi și
  • Cozile de maşini s-au întins pe 10 kilometri.
  • Turiştii au abandonat lupta de a sta în maşină.

Nerăbdători să ajungă pe litoralul elen, turiştii s-au plimbat pe autostradă ca să le treacă timpul mai uşor. Dar înainte de a pleca în vacanţă, nu uitaţi să vă completaţi formularul electronic cu 48 de ore înainte de a ajunge acolo.

Ore de aştepare şi nervi întinşi la maximum. Aşa a început pentru turiştii români vacanţa spre litoralul elen. Organizarea de la singurul punct de frontieră, vama Kulata - Promachonasm le-a umbrit. vacanţa românilor.

Turiştii au abandonat lupta de a sta în maşină. Unii dintre ei au ieşit la plimbare pe autostradă, să facă poze sau să se plimbe. După lăsarea întunericului, situaţia s-a schimbat radical.

Nu uitaţi că înainte să plecaţi în Grecia trebuie să vă completaţi formularul electronic cu 48 de ore înainte. Însă dacă nu o faceţi, ospitalieri cum îi ştim, grecii vor găsi o soluţie şi nu vă vor întoarce din drum.

Marius Berca - reprezentant agenţie de turism: Cu siguranţă se va găsi o soluţie la punctul de frontieră şi se va completa acel formular, dar românii sunt inteligenţi şi ştiu să îl completeze din timp.

Toţi turiştii români testaţi, ieri, în Creta sunt negativi. Tot ieri, în toată Grecia au fost luate 1972 de teste pentru coronavirus de la turişti şi doar două au fost pozitive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Românii au stat la cozi kilometrice pentru a-și putea petrece concediul în Grecia