Antena Meniu Search
x

Lumânarea se aprinde și pe Internet! Nu frige, nu se topește și se aprinde cu un click! (VIDEO)

În epoca vitezei, până şi aprinderea unei lumânări a devenit virtuală. Românii mai "inventivi" şi-au deschis site-uri unde oamenii îi pot comemora online pe cei dragi trecuţi în nefiinţă. Însă nu oricum, ci în limita unei perioade promoţionale de 21 de zile.

Vezi și

În epoca vitezei, până şi aprinderea unei lumânări a devenit virtuală. Românii mai "inventivi" şi-au deschis site-uri unde oamenii îi pot comemora online pe cei dragi trecuţi în nefiinţă. Însă nu oricum, ci în limita unei perioade promoţionale de 21 de zile.

Aprinderea unei lumânări este un gest simbolic care ţine de credinţă. Sau cel puţin aşa era până acum.

Mai nou, sunt site-uri unde oricine poate depune flori sau aprinde lumânări pentru cei decedaţi. Lumânarea virtuală stă aprinsă 21 de zile, iar uneori gestul este. tarifat.

Patriarhia română nu este foarte încântată de idee.

La o simplă căutare pe internet, puteţi găsi aceste site-uri, care mai de care mai inventive. După ce aţi completat câmpurile cu nume, prenume şi adresă de mail, trebuie să alegeţi tipul de rugăciune dorit, fie că este vorba despre agresori, despre guverne sau despre emigranţi. Puteţi face şi un colaj cu melodiile preferate ale persoanei decedate, alături de povestea vieţii. 

Cei care au iniţiat aceste site-uri nu văd nimic nepotrivit în toate astea.

Aprinderea unei lumânări on line costă în jur de 60 de cenţi. Iar un buchet de flori la fel de... virtuale e aproape un euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Lumânarea se aprinde și pe Internet! Nu frige, nu se topește și se aprinde cu un click! (VIDEO)