Antena Meniu Search
x

Observator Special: Romanii nu sunt de acord cu constructia de masinatiuni in ateliere proprii

Un mare vis al romanilor este sa aiba propria masina! Desigur, ulterior s-ar enerva foarte tare din cauza ca pretul benzinei creste permanent, ca strazile sunt aglomerate sau ca unii soferi nu dau doi bani nici pe regulile de circulatie, dar nici pe regulile elementare de bun simt.

Vezi și

Dar pana sa aiba propriul autovehicul, nimeni nu-i poate impiedica sa-si doreasca asa ceva, macar prin prisma confortului. Ce s-ar intampla, insa, daca cineva le-ar oferi o masina facuta in atelierul propriu? I-ar tenta sa conduca o asemenea masinatiune?

Masiunatiunea este un ansamblu de combinatii secrete si complicate, vizand succesul sau esecul unei afaceri.

Cum nu multi cunosc definitia corecta, iata ce raspuns romanii la intrebarea: “In ultima vreme, pe langa producatorii autorizati de masini au aparut si cei individuali care construiesc in atelier. Vi se pare normal sa faca masinatii pe cont propriu?”

“Nu mi s-ar parea normal fiindca nu e tehnica. Daca au ateliere speciale, da. Daca este doar o fabrica, nu sunt de accord”.

“Nu. In primul rand, pentru ca sfideaza industria constructoare de masini”.

“Nu este normal. Nu este normal asa ceva. Odata ce ai o autorizatie, si eu am o autorizatie si am lucrat in afara”.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Romanii nu sunt de acord cu constructia de masinatiuni in ateliere proprii