Antena Meniu Search
x

Românii au prins gustul semipreparatelor. Sarmalele şi ciorbele tradiţionale se regăsesc în mai toate magazinele

Mâncarea gătită ca la mama acasă se găteşte acum în fabrici. Salate, fripturi, chifteluţe şi chiar sarmalele şi ciorbele pot fi găsite pe rafturile supermarketurilor. Sunt mai ieftine şi e mai uşor să le cumperi şi să le încălzeşti decât să le prepari acasă.

Vezi și

Mâncarea gătită ca la mama acasă se găteşte acum în fabrici. Salate, fripturi, chifteluţe şi chiar sarmalele şi ciorbele pot fi găsite pe rafturile supermarketurilor. Sunt mai ieftine şi e mai uşor să le cumperi şi să le încălzeşti decât să le prepari acasă.

Producătorii din sectorul alimentar şi-au extins afacerile şi livrează acum şi mâncare gata făcută. 14 tone de mâncare ambalată se livrează zilnic doar din această fabrică din Bucureşti către supermarketurile din Capitală. Sunt preparate care ajung pe mesele românilor care nu au timp să gătească.

Mâncarea gata făcută este însă o variantă care nu cere la fel de mult timp şi bani ca bucatele pe care le gătim acasă.

O salată din ridichi, ceapă verde, roşii, dressing şi salată verde pe care o preparăm acasă costă 10 lei. Aceeaşi salată, la caserolă, poate fi cumpărată cu 6 lei.

Anul trecut, lipsa de timp a românilor a băgat în buzunarele producătorilor peste 100 de milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Stiri sociale » Românii au prins gustul semipreparatelor. Sarmalele şi ciorbele tradiţionale se regăsesc în mai toate magazinele