Antena Meniu Search
x

Românii s-au relaxat la munte de Rusalii

Nu toţi românii au ales să petreacă Minivacanţa de Rusalii la mare. Hotelurile şi poieniţele de la munte au fost şi ele pline ochi.

Vezi și

Nu toţi românii au ales să petreacă Minivacanţa de Rusalii la mare. Hotelurile şi poieniţele de la munte au fost şi ele pline ochi. Mii de oameni au profitat de zilele libere ca să se bucure de aerul curat şi să se relaxeze la un grătar.

O tânără a lăsat soarele arzător de la malul mării pentru adierea uşoară a vântului în vârf de munte. A închiriat o vilă în Bran împreună cu prietenii să petreacă cum se cuvine minivacanţa de Rusalii. Ca ei au mai fost câteva mii de români.

Nici pentru cazare n-au scos prea mulţi bani din buzunar. Hotelierii i-au aşteptat cu oferte variate. Bucătarii i-au ademenit pe turişti cu fel de fel de bunătăţi.

A fost o vacanţă de basm şi pentru cei care au ales Băile Felix. Bucătarii le-au pregătit turiştilor un bograci la ceaun, în aer liber şi ca să aibă poftă la masă le-au organizat un concurs de băut pălincă.

Pentru un minisejur la Băile Felix un turist a plătit 270 de lei, cu mic dejun inclus şi bufet suedez. Astăzi e ultima zi din minivacanţa de Rusalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Românii s-au relaxat la munte de Rusalii