Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Românii sunt campioni la fast-food. Care au fost cele mai comandate preparate la domiciliu anul trecut

Suntem campioni la fast-food. Burgerii, pizza, shaorma şi cartofii prăjiții se află în topul preferinţelor românilor. Conform unui studiu realizat de o aplicaţie de food-delivery, sunt produsele pe care le comandăm cel mai mult şi cel mai des. Sosul de usturoi este şi el un aliment care nu lipseşte aproape din nicio comandă.

de Alex Prunean

la 12.01.2022 , 18:04

Conform studiului, în anul 2021, cel mai comandat preparat la domiciliu a fost burgerul, care a reuşit să detroneze pizza, ajunsă pe locul doi. Mai apoi, preferata românilor a fost shaorma, evident cu de toate, urmată de cartofi prăjiţi şi sosul de usturoi. Ora de prânz a fost apogeul celor care comandă mâncare, însă românii au început să comande şi pentru cină, aşa că au fost plasate comenzile în special între orele 18-20.

În ceea ce priveşte cafeaua, oamenii au cumpărat în jurul orei 9 dimineaţa. De asemenea, vineri sunt plasate cele mai multe comenzi, iar când vine vorba despre deserturi, le preferă în special duminica. Cu privire la cele mai căutate tipuri de restaurante, oamenii le preferă pe cele de tip fast-food, apoi cele asiatice, greceşti şi italieneşti. 

Vezi și
Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Românii sunt campioni la fast-food. Care au fost cele mai comandate preparate la domiciliu anul trecut