Antena Meniu Search
x

Romeo si Julieta, varianta romaneasca! Povestea politistului care si-a impuscat iubita, apoi s-a sinucis

O iubire ca-n Romeo si Julieta. Un sfarsit asemenea! Un politist si-a impuscat iubita in cap, cu arma din dotare. Si-apoi, s-a sinucis. Nu puteau trai impreuna pentru ca mama lui a gonit-o pe fata din casa. Nici nu voia sa auda de ea, pentru ca era tiganca.

Vezi și

O poveste de iubire ca-n filme. S-au cunoscut. Si s-au indragostit nebuneste, desi el era cu opt ani mai in varsta decat ea. Si-a parasit sotia. Si-a vrut sa-si refaca viata. A luat-o acasa, dar mama politistului nici n-a vrut sa auda de noua relatie a fiului ei. Motivul? Cunoscutii il spun doar in soapta: “Mama lui era romanca si noi suntem tigani, ati inteles?”, spun rudele fetei.

Gonita din casa, fata a plecat. Dar el, n-a suportat s-o stie departe. “El a zis te impusc pe tine si ma impusc si eu”, crede familia tinerei. Si-a dus planul la capat. “Vai de copiii care asculta de parinti in problemele astea. Nu-si asculta inima!”, spune, cu regret, un barbat inrudit cu fata de 23 de ani.

Fata, in stare grava la Spitalul Floreasca

El a murit pe loc, iar ea a ajuns in coma la un spital din Bucuresti. Unde medicii fac eforturi uriase sa o tina in viata.

In momentul de fata, starea ei este critica. Se afla internata in sectia de terapie intensiva”, a declarat Cristian Pandrea, medic la Spitalul Floreasca din Capitala.

In comuna unde a avut loc tragedia, criminalistii aduna probe, audiaza martori. Cauta raspunsuri la gestul de neinteles al unui coleg de breasla, politist si el din 2004. Si ajutor al sefului de post din comuna I.L. Caragiale. Un baiat bun, absolvent de facultate economica si student la drept. A trecut cu brio toate testele psihologice. Ultimul, in noiembrie anul trecut.

In memoria politistului de 31 de ani, chiar in locul unde s-a intamplat tragedia, rudele au venit si au aprins lumanari.

Urmeaza o ancheta grea. Si inca un caz in atentia sefilor politiei. Marius Carstea completeaza lista politistilor care au folosit, in timpul liber, arma din dotare pentru a ucide. Numai in 2011, doi barbati au devenit criminali in uniforma. Unul si-a omorat sotia si fiica, altul iubita. Dupa care s-au sinucis. Un scenariu sumbru care s-a repetat si in 2012. Si, din pacate, se repeta si in acest an.

Ipozetele anchetatorilor

Mai multi vecini, rude, apropiati au venit pe timpul intregii zile sa aprinda cate o lumanare unde barbatul de 31 de ani si-a dat ultima suflare. Multi sunt inca socati. Nu le vine sa creada ca politistul a comis un astfel de gest. S-ar fi certat, spun oamenii.

Dar, pentru ca pe trupurile lor nu exista urme de violenta si barbatul nu ar fi dat semne ca ar fi avut probleme, anchetatorii merg acum pe doua ipoteze: ori barbatul a avut un moment necontrolat cand a tras in iubita sa, iar, crezand ca a omorat-o, s-a impuscat. Ori arma s-a descarcat din greseala, glontul a lovit-o pe femeie si el, de frica, s-a impuscat. O ancheta a fost deschisa si urmeaza sa decida cu exactitate imprejurarile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Romeo si Julieta, varianta romaneasca! Povestea politistului care si-a impuscat iubita, apoi s-a sinucis