Antena Meniu Search
x

Sfânta Parascheva 2018: Rugăciunea către Cuvioasa Parascheva care te scapă de necazuri

Sfânta Parascheva 2018: Sute de mii de oameni sunt așteptați să se închine timp de patru zile la moaștele Sfintei Cuvioase Paraschiva, la Iași.

Sfânta Parascheva 2018: Sute de mii de oameni sunt așteptați să se închine timp de patru zile la moaștele Sfintei Cuvioase Paraschiva, la Iași.

Pelerinajul la Sfânta Cuvioasa Parascheva este considerat cel mai mare din România.

Oamenii așteaptă zi și noapte să se închine la racla cu moaștele Sfintei Parascheva, care au fost scoase azi din Capitala metropolitană din Iași.

Oamenii vin să se roage la Cuvioasa Parascheva, pentru că ea este Sfânta care alină suferinta, îi mângaie pe cei întristati și-i izbavește pe cei deznadajduiți. De asemenea, Sfânta Cuvioasa Parascheva îi sprijina pe cei batrani, miluiește pe cei săraci și mijlocește către Domnul pentru toti creștinii.

Pe acelaşi subiect

Iată care este cea mai puternică rugăciune către Sfânta Parascheva, care te scapă de greutăți și necazuri:

"Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis și s-a făcut toată făptura, nu întoarce fața Ta de la noi păcătoșii, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică și înfri­co­șă­toare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre, ce în toată ziua, nenumărate, cu ne­so­co­tință le săvârșim. Noi suntem păcătoși, ne­treb­nici și plini de răutate; iar Tu ești izvorul vieții și al milostivirii. Nu ne lăsa, Doamne! Nu trece rugăciunea noastră, a păcătoșilor, nici ne răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci pentru că nu suntem vrednici a câștiga mi­los­tivirea prin sârguința cea de toate zilele, dă­ruiește-ne-o Tu ca un îndurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugăciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, dăruiește-ne nouă sănătate și viață ferită de toată răutatea și ne întărește cu Duhul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie să slăvim prea­sfânt numele Tău în veci. Amin".

Rugăciunea către Sfânta Parascheva care te scapă de necazuri

Sursa: dexologia.ro, ansamblulmitropolitaniasi.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Sfânta Parascheva 2018: Rugăciunea către Cuvioasa Parascheva care te scapă de necazuri