Antena Meniu Search
x

Sant lung de o suta de metri pe autostrada Arad - Timisoara

Parc-au trecut tancurile pe autostrada Arad - Timisoara! Un viaduct construit acum cateva luni a crapat, pe o distanta de o suta de metri.

Vezi și

Un pas mic pentru politist, un dezastru pentru o autostrada. Un pod construit la repezeala s-a crapat pe mijloc. Nu e un crater, ca pe celelalte sosele, ci un adevarat sant. O confirma si autoritatile, care vin si cu o explicatie tehnica pentru distrugerea podului peste autostrada. “In perioada din toamna, aici s-a intervenit. Pe jumatate din partea carosabila s-a turnat un strat nou de asfalt, iar celalalt a ramas vechiul strat si nu s-a facut imbinarea”, a declarat subcomisarul Teodor Tudur, de la Politia Autostrazilor.

Autostrada care leaga Aradul de Timisoara a fost data in folosinta acum nici doi ani. A costat 135 de milioane de euro. Cu toate garantiile constructorilor, problemele au aparut aproape imediat. In unele locuri, situatia drumului a impus restrictii de viteza.

Ministrul Sova ii linisteste pe soferi. “Acolo se va ocupa constructorul, sunt clauze contractuale. Garantia e de minim 24 de luni”, a precizat Sova.

Gropi sunt si pe celelalte autostrazi. Desi avem doar 530 de kilometri de sosea de mare viteza, in toata tara. Inca 500 sunt acum in constructie. Orice kilometru de autostrada in plus e o bucurie pentru soferi. Pana ajung sa circule pe ea.

Autostrada Arad Timisoara nu a fost inca inaugurata oficial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Sant lung de o suta de metri pe autostrada Arad - Timisoara