Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Sătulă de bătăi, o femeie şi-a ucis iubitul cu toporul. A încercat să scape de cadavru cu ajutorul mamei sale

O crimă oribilă i-a îngrozit pe locuitorii din Târgu Mureş. Un bărbat a fost ucis de femeia pe care a agresat-o şi pe care a ameninţat-o cu moartea ani la rând. Femeia a încercat apoi să scape de cadavru, dar a fost văzută şi reclamată la poliţie.

De Redactia Observator la 18.02.2021, 19:50
Vezi și

Crima petrecută într-un apartament din Târgu Mureş a îngrozit toti oamenii din zonă. Terorizată de bătăile şi scandalurile repetate, o femeie de 40 de ani şi-a ucis concubinul cu toporul. A încercat apoi să scape de cadavru în pădurea de lângă bloc.

Doar că cineva a văzut-o în timp ce transporta trupul bărbatului într-o pubelă, ajutată de mama sa. Imediat, martorul a sunat la 112. Polițiștii au dat de urma uneia dintre femei și așa au ajuns la locul unde s-a întâmplat crima. 

Violenţele au împins-o la crimă

Bărbatul ucis nu locuia oficial cu femeia, dar aveau împreună un copil care ar fi fost în apartament când a avut loc grozăvia. Violenţele erau la ordinea zilei, iar vizitele poliţiei deveniseră un obicei, de fiecare dată când cei doi se întâlneau. 

S-a întâmplat însă invers. 

Criminaliștii și procurorii au petrecut patru ore în locuinţa unde a avut loc crima. Mama și fiica au fost duse la audieri. Nici Poliția și nici Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș nu au comunicat date oficiale despre  anchetă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Sătulă de bătăi, o femeie şi-a ucis iubitul cu toporul. A încercat să scape de cadavru cu ajutorul mamei sale

Breaking News

O scrisoare bombă a explodat la ambasada Ucrainei din Madrid. Un angajat a fost rănit uşor

O scrisoare bombă a explodat la ambasada Ucrainei din Madrid. Un angajat a fost rănit uşor