Antena Meniu Search
x

Video Sătulă de bătăi, o femeie şi-a ucis iubitul cu toporul. A încercat să scape de cadavru cu ajutorul mamei sale

O crimă oribilă i-a îngrozit pe locuitorii din Târgu Mureş. Un bărbat a fost ucis de femeia pe care a agresat-o şi pe care a ameninţat-o cu moartea ani la rând. Femeia a încercat apoi să scape de cadavru, dar a fost văzută şi reclamată la poliţie.

de Redactia Observator

la 18.02.2021, 19:50

Vezi și

Crima petrecută într-un apartament din Târgu Mureş a îngrozit toti oamenii din zonă. Terorizată de bătăile şi scandalurile repetate, o femeie de 40 de ani şi-a ucis concubinul cu toporul. A încercat apoi să scape de cadavru în pădurea de lângă bloc.

Doar că cineva a văzut-o în timp ce transporta trupul bărbatului într-o pubelă, ajutată de mama sa. Imediat, martorul a sunat la 112. Polițiștii au dat de urma uneia dintre femei și așa au ajuns la locul unde s-a întâmplat crima. 

Violenţele au împins-o la crimă

Bărbatul ucis nu locuia oficial cu femeia, dar aveau împreună un copil care ar fi fost în apartament când a avut loc grozăvia. Violenţele erau la ordinea zilei, iar vizitele poliţiei deveniseră un obicei, de fiecare dată când cei doi se întâlneau. 

S-a întâmplat însă invers. 

Criminaliștii și procurorii au petrecut patru ore în locuinţa unde a avut loc crima. Mama și fiica au fost duse la audieri. Nici Poliția și nici Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș nu au comunicat date oficiale despre  anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Sătulă de bătăi, o femeie şi-a ucis iubitul cu toporul. A încercat să scape de cadavru cu ajutorul mamei sale