Antena Meniu Search
x

Video Femeie din Mureş, prinsă în timp ce transporta într-un tomberon, spre pădure, iubitul mort al fiicei sale. Bărbatul fusese ucis cu un topor

O femeie din Târgu Mureş, care se îndrepta spre o pădure trăgând după ea un tomberon, a trezit suspiciuni. Şi pe bună dreptate, pentru că în tomberonul respectiv se afla corpul neînsufleţit al unui bărbat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.02.2021, 13:37

Vezi și

Mama a vrut să-şi ajute fiica

Din primele informaţii, se pare că bărbatul a fost ucis de către iubita lui, care l-a lovit în cap cu un topor.

Aflată în casă la momentul crimei, femeia s-ar fi oferit să-şi ajute fiica, să scape de cadavru.

Şi ar fi reuşit, dacă nu ar fi fost observată la timp de un localnic vigilent, care a anunţat Poliţia.

"La data de 18.02.2021, în municipiul Tg. Mureş, o femeie a fost depistată în timp ce transporta cadavrul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, cu un tomberon. 

Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul concubinei, a fost lovit cu toporul în zona capului, de către aceasta.

În apartament se mai afla un minor în vârstă de 8 ani, în momentul comiterii faptei. Cadavrul era transportat de mama concubinei, spre pădurea de la marginea localităţii şi a fost observată de un cetăţean care a sunat la Poliţie", informează poliţiştii.

Crimă sălbatică şi la Brăila. Victima, înjunghiată de peste 100 de ori, cu două cuţite

O crimă feroce la Brăila a îngrozit locuitorii. Un localnic a fost găsit mort în casă, înjunghiat mortal, însă nimeni nu bănuia ferocitatea cu care agresorul şi-a ucis victima.

Criminalul a fugit, însă a fost găsit cu ajutorul unui câine de urmă.

La efectuarea necropsiei, medicii legişti au putut să observe ferocitatea atacului şi numărul foarte mare de lovituri de cuţit aplicat victimei, constatând că atacatorul ar fi folosit chiar două cuţite, pentru a-şi ucide victima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Femeie din Mureş, prinsă în timp ce transporta într-un tomberon, spre pădure, iubitul mort al fiicei sale. Bărbatul fusese ucis cu un topor