Antena Meniu Search
x

Scandal cu pumnii si picioarele intre un biciclist si un taximetrist

Lupta dintre biciclisti si taximetristi se ascute ca lupta de clasa. O inregistrare surprinsa zilele trecute in trafic arata un scandal cu pumni si picioare, chiar intr-o intersectie din Capitala.

Vezi și

Se pare ca soferul de taxi ar fi fost neatent si era gata, gata sa-l loveasca pe tanarul cu bicicleta. Ce a urmat este o dovada clara ca traficul din Bucuresti seamana cu o jungla.

Scenele par desprinse dintr-un film de actiune. Infuriat la culme, biciclistul profita de culoarea rosie a semaforului si incepe sa loveasca violent masina taximetristului. Si cum geamul din stanga al autoturismului era deschis, tanarul l-a si scuipat pe sofer. A urmat apoi lupta pentru portiera.

Taximetristul a incercat din rasputeri sa o deschida, dar a intampinat rezistenta de fier a biciclistului. Iar cand a reusit, intr-un final, s-a pomenit cu o lovitura sanatoasa de picior. Motivul scandalului nu este clar la prima vedere. In imagini se observa cum soferul auto, incercand sa schimbe banda, aproape ca il loveste pe biciclist. Gestul a starnit avalansa de palme si pumni.

Biciclistii care circula pe sosea devin un pericol tot mai mare, atat pentru ei, cat si pentru ceilalti soferi. Sute de accidente au loc in fiecare an, din cauza romanilor care pedaleaza printre masini. Participantii la trafic care se lovesc risca, in cel mai bun caz, amenzi ale politiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scandal cu pumnii si picioarele intre un biciclist si un taximetrist