Antena Meniu Search
x

Scandal între mai mulți cetățeni nepalezi din Cluj. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit cu toporul în cap de colegul de apartament

Incident sângeros într-un apartament din Cluj-Napoca unde erau cazaţi mai mulţi muncitori nepalezi. Unul dintre bărbaţi şi-a atacat un coleg de cameră cu un topor iar acesta a ajuns în stare gravă la spital.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 28.04.2021, 15:19

Vezi și
  • Incident sângeros între mai mulți cetățeni nepalezi, într-un bloc din Cluj-Napoca.
  • O persoană a ajuns la spital, după ce a fost atacată cu un topor.

Suspectul de 37 de ani e cercetat pentru tentativă de omor și a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie adus în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 5.30. Administratorul firmei la care lucrau nepalezii a sunat la 112 și a anunțat că unul dintre ei și-a atacat colegii de apartament cu un topor. Cel mai grav rănit a fost un bărbat de 30 de ani care a suferit lovituri puternice în zona capului și care a ajuns la Spitalul Județean din Cluj-Napoca cu o fractură craniană.

Tot la spital a ajuns și agresorul, însă cu răni ușoare, provocate de colegii de apartament care au încercat să-l imobilizeze imediat după atac. Cercetările merg greu deoarece nici agresorul și nici martorii nu vorbesc limba română și nici limba engleză.

Vecinii spun că până acum, bărbatul nu a mai făcut probleme. Însă, surse din anchetă spun că, în urmă cu două zile, agresorul a ajuns la spitalul de psihiatrie cu un episod destul de violent cauzat de anumite probleme pe care familia lui le are în Nepal.

În cursul zilei de azi urmează să fie supus unei expertize psihiatrice pentru a afla dacă a avut discernământ în momentul atacului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Scandal între mai mulți cetățeni nepalezi din Cluj. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit cu toporul în cap de colegul de apartament