Antena Meniu Search
x

Video Scandal între tatăl vitreg al Cătălinei Ponor şi poliţişti. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce i-ar fi lovit pe oamenii legii

Au apărut primele imagini de la scandalul în care a fost implicat tatăl vitreg al Cătălinei Ponor. Incidentul s-a petrecut după ce acesta a intrat cu autoturismul pe o strada pe care accesul era interzis, excepţie făcând riveranii.

de Redactia Observator

la 11.03.2021, 09:36

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Când a fost oprit de poliţiştii locali, nervii au cedat. Şi de la ceartă au trecut la îmbrânceli. Situaţia a degenerat, iar bărbatul a fost încătuşat şi dus la secţie.

Deşi pe imagini nu se vede acest lucru, poliţiştii au declarat că au fost loviţi cu pumnii de tatăl Cătălinei Ponor, iar acum acesta s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

Avocatul său susține însă că acesta nu a lovit pe nimeni, ci a fost victima unui comportament abuziv şi spune că este hotărât să depună plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scandal între tatăl vitreg al Cătălinei Ponor şi poliţişti. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce i-ar fi lovit pe oamenii legii