Antena Meniu Search
x

Scandal într-un centru comercial din Craiova!

Au dat foc unui Tir şi au făcut scrum sute de kilograme de marfă. Un centru comercial din Craiova a răsunat sub strigătele de protest ale chiriaşilor săi. După aproape trei de controale fără întrerupere, răbdarea comercianţilor a expirat.

Vezi și

Sute de kilograme de marfă au fost azvârlite în flăcările cabinei de tir incendiată. Vizita inspectorilor antifraud a încins spiritele printre comercianţii unui târg de la marginea Craiovei. O femeie însărcinată în luna a şaptea a leşinat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În luna decembrie a anului trecut, printre tarabele comercianţilor au apărut primele scântei. Controalele zilnice ale inspectorilor ANAF au devenit o rutină.

Nemulţumirea, prezenţa ANAFului. Nu ne opunem controalelor care le fac, dar nu să stea prezenţă. E proprietate privată, acest teren, aceste clădiri. Stau precum paznicii la porţi, la stadioane!

Clienţi din târg care habar nu aveau ce se întâmplă. Veneau, cumpărau marfă. La ieşirea din târg, se pomeneau că le deschid maşinile, le fotografiază numerele la maşini. Lucru inacceptabil, spun comercianţii. Aşa că au decis să reacţioneze şi au transformat târgul în teatru de război.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Scandal într-un centru comercial din Craiova!