Antena Meniu Search
x

Leo de la Strehaia, DENUNŢ la DNA! Ce acuzaţii face afaceristul împotriva iubitei lui Remus TRUICĂ! "Mi-au dat în cap, am leşinat, eram PLIN DE SÂNGE"

Denunţ surpriză la DNA! Leo de la Strehaia face acuzaţii uluitoare legate de mafia de la Strehaia, îndreptate împotriva iubitei afaceristului Remus Truică.

Denunţ surpriză la DNA! Leo de la Strehaia face acuzaţii uluitoare legate de mafia de la Strehaia, îndreptate împotriva iubitei afaceristului Remus Truică.

Leo susţine că aceasta ar fi implicată în afaceri cu rromii, pentru a obţine bani de la Ministerul Mediului. 

"Rog presa să mă ajutaţi să stam de vb cu Ministrul de Interne, ca să stea pe acest caz. Dacă îi mai lasă în libertate, fură în continuare. Ei au o firmă ca şi cum achiziţionează deşeuri, au borderouri, le fac ei fals şi merg cu ele la mediu şi încasează pe alea false. Este vorba de iubita domnului Truică. Colaborează cu ţiganii. Firma se numeste Coelctor, iar dânsa este intermediarul.", acuză Leo de la Strehaia.

Afaceristul mai acuză că este un an deja de când depune plângeri şi că nu au fost niciodată luaţi în vizor de autorităţi. Spune că acuzaţii fură milioane de euro de la stat şi că are dovezile necesare pentru a dovedi asta. 

Mai mult, el acuză că a fost bătut de cei pe care îi acuză că fură banii statului tocmai pentru încercările lui de a-i deconspira.  

"M-au urmărit trei indivizi şi când am coborât din maşină mi-au dat în cap, am leşinat, eram plin de sânge. Sunt dovezi clare ca acest Mitus vrea să mă omoare, am făcut plângere", se plânge Leo de la Strehaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Leo de la Strehaia, DENUNŢ la DNA! Ce acuzaţii face afaceristul împotriva iubitei lui Remus TRUICĂ! "Mi-au dat în cap, am leşinat, eram PLIN DE SÂNGE"