Antena Meniu Search
x

SCANDAL MONSTRU în tramvaiul 11, în Bucureşti: Controlorii RATB au agresat un tânăr, iar lumea a sărit în ajutorul lui. IMAGINILE au devenit virale (VIDEO)

Un incident şocant a avut loc, astăzi, în tramvaiul 11 din Capitală, unde un tânăr a fost agresat de controlorii RATB, deoarece nu avea bilet.

Un incident şocant a avut loc, astăzi, în tramvaiul 11 din Capitală, unde un tânăr a fost agresat de controlorii RATB, deoarece nu avea bilet.

În imagini apărute pe Facebook (pe contul Mihaelei Ghigalau) se poate observa cum mai mulţi controlori au înconjurat un tânăr, care este căzut în tramvai, iar oamenii prezenţi le reproşează acestora comportamentul, susţinând că i-au rupt mâna băiatului.

"O gașcă de controlori azi în tramvaiul 11 i-a rupt mâna din umăr unui tânăr. Unde este legea din România? Dați mai departe sa vadă lumea poate se sesizează cineva", se arată în mesajul postat pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au devenit virale, fiind distribuite de peste 9.000 de ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SCANDAL MONSTRU în tramvaiul 11, în Bucureşti: Controlorii RATB au agresat un tânăr, iar lumea a sărit în ajutorul lui. IMAGINILE au devenit virale (VIDEO)