Antena Meniu Search
x

Revoltă printre localnicii judeţului Gorj, din cauza gardurilor din cimitir

O decizie luată de un primar din Gorj a stârnit revoltă printre localnici! În opinia edilului, cimitirul era inestetic, aşa că a hotărât să elimine toate gardurile care împrejmuiau mormintele. Localnicii sunt de altă părere.

Vezi și

O decizie luată de un primar din Gorj a stârnit revoltă printre localnici! În opinia edilului, cimitirul era inestetic, aşa că a hotărât să elimine toate gardurile care împrejmuiau mormintele. Localnicii sunt de altă părere. Oamenii spun că, dacă Mitropolitul Olteniei nu ar fi venit să sfinţească biserica din cimitir, primarul n-ar fi avut nicio problemă cu gardurile. 

La Suseni, edilul și preotul s-a mobilizat pentru vizita Mitropolitului Olteniei, care a venit în sat să sfințească o biserică. Aleile au fost asfaltate, totul a fost vopsit, iar mormintele au fost curățate. De buruieni, dar şi de gardurile cu care localnicii le-au împrejmuit.

Primarul spune că i-a anunţat pe cei din sat, iar mulţi au venit şi şi-au luat singuri gardurile acasă. Alţii, însă, au descoperit că ele lipsesc atunci când au ajuns la cimitir.

Primarul din comună spune că vina este a celor de la administraţia cimitirelor, care nu-şi fac treaba ca la carte. Preotul din Suseni nu a dorit să facă niciun comentariu despre ceea ce s-a întâmplat în cimitirul din sat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Revoltă printre localnicii judeţului Gorj, din cauza gardurilor din cimitir