Antena Meniu Search
x

Zilele orașului Alexandria s-au terminat cu scandal, după ce un polițist ar fi lovit cu mașina un bărbat

Evenimentele dedicate sărbătorii oraşului Alexandria s-au încheiat cu scandal ieri după-amiază. Un agent ar fi făcut o manevră greşită cu maşina Poliţiei şi ar fi lovit uşor un bărbat de 30 de ani. Potrivit martorilor, poliţistul a coborât din autovehicul şi i-ar fi adresat injurii individului, moment în care acesta l-ar fi lovit.

Vezi și

Evenimentele dedicate sărbătorii oraşului Alexandria s-au încheiat cu scandal ieri după-amiază. Un agent ar fi făcut o manevră greşită cu maşina Poliţiei şi ar fi lovit uşor un bărbat de 30 de ani. Potrivit martorilor, poliţistul a coborât din autovehicul şi i-ar fi adresat injurii individului, moment în care acesta l-ar fi lovit. La faţa locului s-au deplasat şi alte echipaje. Însă bărbatul nu s-a lăsat încătuşat cu cu uşurinţă.

Oamenii prezenţi au încercat să intervină şi ei, să îl salveze pe bărbat. Într-un final individul a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei Alexandria.

După 5 ore de audieri a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj, iar unul dintre prietenii săi a fost amendat cu 3000 de lei pentru că ar fi împiedicat intervenţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Zilele orașului Alexandria s-au terminat cu scandal, după ce un polițist ar fi lovit cu mașina un bărbat