Antena Meniu Search
x

Video Scene de o violenţă ieşită din comun pe o stradă din Turnu Măgurele: o fată de 15 ani, snopită în bătaie de fostul iubit. Agresorul a ameninţat că-i violează sora

Scene de o violenţă ieşită din comun au fost surprinse de o cameră de supraveghere pe o stradă din Turnu Măgurele. Un tânăr în vârstă de 17 ani îşi loveşte cu brutalitate fosta prietenă, o fată în vârstă de 15 ani.

de Redactia Observator

la 16.05.2022, 13:55

Vezi și

UPDATE:  În aceste momente, agresorul este la audieri la Poliţia din Turnu Măgurele şi urmează să ajungă în cursul zilei de astăzi, 16 mai, într-un centru al DGASPC Teleorman. În urmă cu câteva zile, băiatul în vârstă de 17 ani a fost reţinut pentru câteva ore, însă procurorii au decis că nu reprezintă pericol public. A fost lăsat în libertate, iar noaptea trecută, în jurul orei 22:00, bunica lui a sunat la 112 şi a spus că acesta a bătut-o. Astfel, a început o nouă cercetare.

Din imagini se poate observa cum cei doi merg liniştiţi pe stradă, către şcoală, iar din senin băiatul începe să o lovească din senin. Un martor care trecea prin zonă nu intervine în momentul bătăii, dar se interesează de soarta fetei imediat ce agresorul pleacă din zonă. Potrivit Realitatea, băiatul în vârstă de 17 ani nu este la prima agresiune. Scandalul dintre cei doi a pornit în momentul în care fata i-a spus că vrea să pună capăt relaţiei. Tânărul a ameninţat-o, a urmărit-o la şcoală şi chiar l-a bătut pe tatăl fetei.

"Este în spital, la București, are o fractură nazala. Nu știm cât va mai dura. Așteptăm să vedem dacă va fi operată sau ce vor decide doctorii. Momentan e cât de cât mai bine față de cum a fost. Au avut o relație de prietenie. A fost iubitul ei. Primul ei iubit, nu a mai avut până acuma. Când și-a dat seama de comportamentul agresiv, s-a despărțit. Au început fel și fel de amenințări. Eu mai am și o față mai mică. A zis că le violează. M-am pomenit cu el la poartă. Am făcut plângere la Poliție, în urmă cu o luna de zile. Când ieșeam cu față de la școală. Am încercat să vorbesc cu el și când nu eram atent m-a lovit", a declarat tatăl fetei pentru sursa citată.

Tiberius Filip, cel care a postat imaginile pe contul său de Facebook, susţine că fata are fractură de piramidă nazală şi multiple leziuni la nivelul feţei. În ceea ce-l priveşte pe agresor, acesta a stat câteva ore într-un centru de detenţie din Alexandria, iar apoi a fost eliberat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Scene de o violenţă ieşită din comun pe o stradă din Turnu Măgurele: o fată de 15 ani, snopită în bătaie de fostul iubit. Agresorul a ameninţat că-i violează sora