Antena Meniu Search
x

Scene halucinante în faţa unităţii de primiri urgenţe din Satu Mare. O bătrână a căzut pe stradă, iar medicii nu au vrut să vină să o ia

I s-a făcut rău în faţa spitalului, a căzut la pământ şi nimeni nu i-a sărit în ajutor. O bătrână, caz social cunoscut în Satu Mare, a fost aproape să moară la doi paşi, ironic, chiar de salvare.

Vezi și

 I s-a făcut rău în faţa spitalului, a căzut la pământ şi nimeni nu i-a sărit în ajutor. O bătrână, caz social cunoscut în Satu Mare, a fost aproape să moară la doi paşi, ironic, chiar de salvare. Medicii de acolo se scuză şi spun că n-au voie să iasă cu targa din unitate. Asta deşi nu scrie nicăieri în lege că doctorii nu-şi pot respecta jurământul profesional, dar şi uman, în afara spitalului.

Femeia a zăcut mai bine de 20 de minute pe asfaltul ingheţat, în faţa spitalului Judeţean Satu Mare. Deşi era la doar câţiva paşi de salvare, nimeni n-a ajutat-o. Până când un trecător a dat alarma. Dar, nici atunci când omul a alergat să cheme medicii de la spital, doctorii n-au mişcat niciun deget, de targă nici nu s-a mai pus problema. Motivul este halucinant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Scene halucinante în faţa unităţii de primiri urgenţe din Satu Mare. O bătrână a căzut pe stradă, iar medicii nu au vrut să vină să o ia