Antena Meniu Search
x

Imagini şocante în Capitală, unde o fetiţă de 7 ani alerga pe şine după tramvai. Primăria a cerut ca vatmanul să fie dat afară

Scene dramatice au avut loc astăzi între două staţii de tramvai din Bucureşti. O fetiţă de şapte ani a început să ţipe şi să alerge pe şine în urma vagonului.

Vezi și

Scene dramatice au avut loc astăzi între două staţii de tramvai din Bucureşti. O fetiţă de şapte ani a început să ţipe şi să alerge pe şine în urma vagonului în care se afla bunicul ei. Fetiţa coborâse prima, iar bătrânul care se deplasa mei greu a rămas blocat. Vatmanul s-a grăbit să închidă uşile, deşi mai mulţi călători i-ar fi cerut să oprească.  Primăria Capitalei cere acum să fie dat afară. 

Incidentul a avut loc la staţia Lunca Bârzeşti, în cartierul Berceni, la orele prânzului. Fetiţa de şapte ani şi bunicul ei se întorceau de la şcoală cu tramvaiul 1. Bătrânul are 80 de ani şi se deplasează mai greu. A privit şocat cum uşile se închid în faţa lui, iar fetiţa rămâne singură pe peron. 

Din tramvai, bătrânul şi-a urmărit nepoata cum aleargă speriată pe şine.  În zadar ar fi cerut ca vatmanul să oprească. Omul şi-a văzut de drum, spune mama copilei. 

Când a ajuns, fetiţa nu mai era în staţie. Un vecin a recunoscut-o în staţie, l-a sunat pe tatăl ei şi a dus-o spre casă.

Pe acelaşi subiect

Mama a trimis reclamaţii la RATB şi la Primăria Capitalei şi vrea ca vatmanul să fie tras la răspundere. Şefii lui nu l-au identificat încă. 

Reprezentanţii Primăriei Capitalei cer sancţionarea vatmanului cu cea mai aspră măsură, desfacerea contractului său de muncă. Oamenii din zonă se plâng că vatmanii sunt neglijenţi. 

Şoferii de RATB au datoria să se asigure că toţi călătorii urcă şi coboară în siguranţă din mijloacele de transport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Imagini şocante în Capitală, unde o fetiţă de 7 ani alerga pe şine după tramvai. Primăria a cerut ca vatmanul să fie dat afară