Antena Meniu Search
x

Schimbare la plata TAXELOR! Iată tot ce trebuie să ştii

Impozitele şi taxele administrate de către ANAF, primării şi alte instituţii publice vor putea fi plătite prin mai multe mijloace

Impozitele şi taxele administrate de către ANAF, primării şi alte instituţii publice vor putea fi plătite prin mai multe mijloace

Astfel, conform unei ordonanţe aprobate de Guvern, persoanale vor putea plăti cu cardul, online şi la terminalele Trezoreriei din ianuarie 2015.

"Sunt optimistă că impozitele şi taxele pentru 2015 le vom plăti cu cardul la Trezorerie. Spun 2015 pentru că, ca Trezoreria să devină acceptator de plată, este un proces mai îndelungat, între 6 şi 12 luni. Dacă vom implementa rapid procedurile, vom fi prima ţară din lume care va avea un punct unic de plată cu cardul pentru toate taxele şi impozitele" , a spus ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu.

Trezoreria va accepta conectarea la un sistem de plată numai în anumite condiţii, printre care se stabileşte limitarea comisionului perceput fiecărei tranzacţii la 0,3% din valoarea acesteia, nefiind acceptate comisioane fixe sau alte costuri suplimentare pentru Trezorerie şi instituţii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Schimbare la plata TAXELOR! Iată tot ce trebuie să ştii