Antena Meniu Search
x
LIVE

Sezonul scoicilor la ceaun, deliciu pentru turiștii de la malul mării

Deşi a trecut vara, încă avem motive să ajungem pe litoral. Sezonul scoicilor este în toi. Iar bucătarii ştiu cum să ademenească turiştii. Prepară totul la ceaun, la foc de lemne, direct pe nisip. Curioşii asistă la tot procesul de gătire, iar la final, primesc câte o farfurie savuroasă din partea casei. 

De Redactia Observator la 19.10.2020, 09:26
Vezi și
  • O porție de scoici la ceaun costă circa 35 de lei.

Din restaurant, bucătăria s-a mutat direct pe plajă. Cătălin s-a pregătit cum se cuvine: a făcut focul pe nisip, a pus proţapul şi ceaunul, iar când primii vizitatori au început să apară, a început spectacolul. 

Gătite pe plajă, în văzul tuturor, midiile la ceaun atrag turişti în căutare de experienţe culinare deosebite. Chiar şi cei mai aprigi critici se apropie, ademeniţi de miros. 

Preparatul mediteranean se serveşte la o terasă amplasată tot pe nisip, la doar câţiva metri de apă. Ieri, turiştii au primit mâncarea din partea casei. În mod normal, o porţie de scoici costă aproximativ 35 de lei. 

Cătălin Spiridon, bucătar: Ne bucurăm încă de vremea frumoasă de afară, sperăm să ţină cât mai mult şi vă aşteptăm cu toţii la restaurant să profităm de zilele însorite.

Pe litoral, meteorologii anunţă 22 de grade în weekend.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Sezonul scoicilor la ceaun, deliciu pentru turiștii de la malul mării