Antena Meniu Search
x

Scrisorile românului condamnat la moarte în Malaezia

Scrisorile unui condamnat la moarte în Malaezia sunt citite de mii de ori de bunica lui. Citeşte, plânge şi se roagă. Ionuţ Gologan e tânărul condamnat la pedeapsa capitală pentru trafic de droguri.

Vezi și

 Totuşi el are puterea să fie optimist şi să-şi îmbărbăteze bunica. Mai are o singură şansă ca instanţa să-i dea o pedeapsă mai blândă.

Bunica îşi alină dorul de nepot citindu-i scrisorile. Le răsfoieşte zilnic. Şi reciteşte fiecare rând chiar şi de zeci de ori, până când primeşte alte veşti din Malaesia. De ziua ei, tânărul a cerut voie să o sune în România.

Deocamdată, nu-l poate îmbrăţişa. Se roagă doar ca nepotul ei să fie lăsat în viaţă. ilustratie se roaga 29, filumete. Până atunci însă, Ionuţ Gologan mai are de trecut destule obstacole. A fost condamnat la pedeapsa capitală în primă instanţă.

Este acuzat că ar fi făcut trafic cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamină, descoperită la verificarea bagajelor sale, pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur. Urmează ca magistraţii malaezieni să judece apelul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Scrisorile românului condamnat la moarte în Malaezia