Antena Meniu Search
x

Scumpirea parcărilor în centrul Bucureştiului - bucuria parcagiilor. Au mărit şi ei tarifele

Odată cu tarifele parcărilor din Capitală, a crescut şi bişniţa pentru un loc în care să-ţi laşi maşina. Chiar angajaţii care trebuie să-i taxeze pe şoferi, în numele Primăriei, scot la vânzare pe sub mână locurile de parcare.

Vezi și

Odată cu tarifele parcărilor din Capitală, a crescut şi bişniţa pentru un loc în care să-ţi laşi maşina. Chiar angajaţii care trebuie să-i taxeze pe şoferi, în numele Primăriei, scot la vânzare pe sub mână locurile de parcare. Reporterii Observator au negociat tariful la mica înţelegere.

9 dimineaţa, centrul Bucureştiului. Noile tarife oficiale de parcare, de până la 10 lei pentru o oră, se dovedesc a fi negociabile. 

Alternative pentru a scoate mai putini bani din buzunar exista in parcarea aflata la nici 100 de metri de Primaria Capitalei. Daca nu vrem sa lasam masina aici, chiar cei care administreaza zona dau un sfat: un paznic care poate ajuta. Contracost, bineinteles.

Situaţia este similară şi în faţa Primăriei Sectorului 2, unde oră de parcare costă 2 lei şi 50 de bani, dar există totuşi o soluţie.

Scumpirea de la primărie se simte şi în buzunarele parcagiilor. 

În tot acest timp, parcarea din faţa Guvernului este aproape goală la o oră de vârf. Aglomeraţia s-a mutat pe trotuarele din jur. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Scumpirea parcărilor în centrul Bucureştiului - bucuria parcagiilor. Au mărit şi ei tarifele