Antena Meniu Search
x

Cea mai mare platforma video din Romania, Antena Play, se lanseaza in aceasta seara

Astazi, la ora 21:00, exclusiv pe antenaplay.ro, puteti viziona un super concert cu Holograf, Delia, Connect-R si Lora din studiul ZU, iar de la ora 22:00 concert Parazitii, exclusiv si necenzurat pe antenaplay.ro.

Vezi și

Cea mai spectaculoasa si puternica platforma online de divertisment si stiri din Romania, AntenaPlay, se lanseaza in aceasta seara. Sunt cinci canale live, sase canale exclusive, peste 200 de show-uri si cele mai tari evenimente speciale.

AntenaPlay News este un canal dedicat informatiei de actualitate, cu transmisiile live ale principalelor jurnale de pe Antena 1 si Antena 3, dar si cu emisiuni de profil.

Canalul TVNovela va readuce in prim plan serialele cu priza la public care s-au derulat in anii din urma pe televiziunile Antena TV Group, in timp ce Monden-ul va culege cele mai bune emisiuni de profil de pe Antena 1 si Antena 2 si le va reuni intr-un program TV.

AntenaPlay Stars prezinta vedete si showuri marca Intact. Productiile live din studioul ZU vor intregi oferta de canale exclusive a AntenaPlay.ro. Platforma mai cuprinde stiri despre emisiuni si vedete, dar si informatii din culisele show-urilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cea mai mare platforma video din Romania, Antena Play, se lanseaza in aceasta seara