Antena Meniu Search
x

Se munceşte la foc automat în căminele studenţeşti de peste tot! Au rămas mai puţin de două săptămâni până la începutul noului an universitar

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la începutul noului an universitar şi se lucrează la foc automat în căminele studenţeşti.

Vezi și

Sunt mai puţin de două săptămâni până încep facultăţile. La Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, muncitorii s-au trezit însă cu o sarcină în plus. Înainte să văruiască, trebuie să acopere picturile şi mesajele. de dragoste lăsate pe pereţi de foştii studenţi.

Talentul studenţilor se vede pe pereţii fiecărei camere. Culori vii, picturi şi desene artistice sau mesaje pentru persoana iubită, toate au contribuit la personalizarea locului în care tinerii au stat un an de zile. Acum însă vin alţii la rând, iar muncitorii abia reuşesc să vopsească totul alb.

"Avem în plan să văruim absolut toate spaţiile de cazare. Toate vor fi albe. igienizate, văruite, reparate. Pe lângă defecţiuni am găsit şi talent artistic. Toate desenele, improvizaţii, vor fi înlăturate", spune Cristinel Ioja, director Direcţia Cămine Universitatea Dunărea de Jos Galaţi.

E muncă grea, şi asta de săptămâni bune. Sin octombrie însă, camerele s-ar putea să fie din nou decorate după bunul plac al fiecăruia. 

Numai pentru paturile lor s-au comandat 1.200 de saltele noi. Pentru renovarea camerelor au fost necesare nu mai puţin de 25 de tone de var. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Se munceşte la foc automat în căminele studenţeşti de peste tot! Au rămas mai puţin de două săptămâni până la începutul noului an universitar