Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! Un politist a accidentat mortal un copil si a bagat alti patru in spital

Accident rutier grav intr-o comuna din judetul Mehedinti! Un copil de 10 ani a murit si alti patru prieteni de joaca au ajuns in stare grava la spital, dupa ce au fost spulberati de pe trotuar de o masina condusa de seful de post

de Redactia Observator

la 05.07.2013 , 09:52

UPDATE 09:50 Politistul avea o alcoolemie de 1,6. Probelemele politistului nu se opresc aici. Primarul din comunua Gruia il acuza de fapte de coruptie. Acesta a declarat ca omul legii inchidea des ochii la neregulile facute de rromii din localitate. De asemenea, acum doi ani, a fost prins baut la volan si retrogradat din functie.

Localnicii spun ca politistul era baut si ca nu ar fi mai putut sa-si stapaneasca masina, intr-o curba. Imediat dupa accident, barbatul a fost la un pas sa fie linsat de rudele si vecinii copiilor.

Martorii spun ca politistul circula cu o viteza foarte mare si a pierdut controlul volanului intr-o curba, din localitatea Gruia. Autoturismul a lovit in plin un grup de sase copii, care se jucau pe trotuar. Unul dintre ei n-a avut nicio sansa sa se fereasca. A fost strivit si omorat pe loc.

Vezi și

Cinci ambulante au ajuns imediat la interventie. Medicii s-au grabit sa ajute mai intai doi copii pe care i-au gasit in stare foarte grava. Alti doi parteneri de joaca ai micutilor au scapat cu rani mai usoare, iar cel de-al saselea s-a ales doar cu o sperietura. Cei patru copii raniti au fost transportati de urgenta la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu-Severin. “Copiii au suferit un traumatism cranian,  cu multiple traumatisme la membrele superioare si inferioare. Un singur copil prezenta o stare comatoasa, dar a fost echilibrat hermodinamic si respirator”, a explicat un medic SMURD.

Tot acolo a ajuns si politistul. S-a ales cu rani superficiale, dar a fost batut, ulterior, de sateni. Oamenii spun ca seful de post se afla si sub influenta bauturilor alcoolice in momentul in care i-a accidentat pe copii. “Conducatorul auto a fost transportat cu ambulanta doarece a fost ranit de un grup de persoane, rudele victimelor, ramane sa fie testat, sa vedem daca a consumat sau nu bauturi alcoolice”, a declarat Roxana Visan, purtator de cuvant al IPJ Mehedinti.

Cei patru copii si politistul au ramas internati sub atenta supraveghere a medicilor. In cursul zilei de astazi, agentul va trebui sa dea explicatii in fata procurorilor cu privire la cele intamplate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE! Un politist a accidentat mortal un copil si a bagat alti patru in spital